Altijd een passend antwoord

“Het unieke van John Meijer is dat hij overal een antwoord op heeft. John weet alles, regelt alles. Wij kwamen bij hem met een complexe vraag: hoe krijgen we verschillende bestaande systemen – geluid, tv, pc – op verschillende plekken in huis aan elkaar gekoppeld? Zonder direct compleet nieuwe systemen aan te hoeven schaffen? Onze bestaande apparaten communiceerden slecht met elkaar. Analoog versus digitaal. Een hele uitdaging dus.

John heeft het perfect opgeleverd. Alles mooi uit het zicht geplaatst. En we kunnen alles nu vanaf verschillende plekken in huis bedienen. Ik wil graag dat alles tot in de puntjes goed is geregeld, en dat is het. John is flexibel, zijn kennis van materialen enorm uitgebreid en ook zijn service is perfect. Zijn laatste project voor ons was het realiseren van muziek in onze achtertuin. Dat is echt helemaal te gek.

Ik weet dat ik met John iets goeds in huis haal. Daarom heb ik hem nu ook gevraagd om te adviseren en de regie te voeren op de verbouwing van het kantoorpand van ons communicatiebureau in Oss.”

Frenk Sprangers
Directeur Sprangers Communicatie BV

www.sprangers.com